Cijenjeni kupci! Ne nudimo usluge brzoga i pokretnoga servisa pod nazivom Auta stakla Špansko i brojem 01 239 ....

Auto stakla - zamjena i popravak

Zamjenska vjetrobranska stakla za sva vozila

Osim originalnih nudimo Vam i tzv. zamjenska stakla. To su stakla koja kvalitetom, oblikom i bojom u potpunosti odgovaraju tzv. originalima koje možete dobiti u ovlaštenim servisima jer su oni obvezni iz komercijalnih razloga raditi s onim što nosi logo principala. Potječu iz istih tvornica i s istih linija koje se rade za prvu ugradnju na vozila. Jedina razlika je da ne nose znak, logotip automarke, jer nisu ni išla kroz njihovu trgovačku i servisnu mrežu.

Zamjena vjetrobranskog stakla Zamjenska vjetrobranska stakla

Sva stakla su homologirana po ECE R 43 i FMVSS 205 normama. Radimo isključivo s najkvalitetnijim švicarskim SIKA ljepilima.

Za radne strojeve i specijalna vozila izrađujemo po mjeri laminirana i kaljena stakla.

Popravak oštećenja na staklima

Oštećenja od kamena nekada se održe do zime a tada od njih "krene" pukotina i zamjena vjetrobrana postaje neminovna. Reparatura (krpanje) traje 40-ak minuta i 10 puta je isplativija od zamjene stakla.

Popravak oštećenja na staklima automobila Popravak oštećenja na staklu auta

Ako ste predugo oklijevali i čekali s popravkom (krpanjem) prednjeg vjetrobranskog stakla pa je prvotno oštećenje postalo preveliko za popravak ili je oštećenje od početka preveliko i nije ga moguće popraviti, preostaje jedino zamjena stakla.

Popravak oštećenog stakla na autu

Ne riskirajte zbog 1 cm2 izdatak za 1 m2 novog stakla.